donderdag 28 juni 2012

Pabo Tool

Uitslag Pabo Tool

Via deze link kunnen jullie de uitslag van mijn Pabo Tool lezen. Kort samengevat komt het erop neer dat ik redelijk tot goed inzicht heb in de belevingswereld van kinderen rondom ICT.
Er zijn veel mogelijkheden op het internet die het onderwijs verbeteren en enorm kunnen aanvullen. Van de meeste mogelijkheden ben ik op de hoogte, maar door gemis aan ervaring of nog ontbrekende noodzaak het te gebruiken heb ik mezelf op deze onderwerpen vaak 'slecht' beoordeeld.
Om aan te kunnen blijven sluiten bij de belevingswereld van kinderen ben ik me er ten zeerste van bewust dat het belangrijk is ICT in je onderwijs te betrekken.
Ik wil dit zeker ook doen en ben daarom blij met een vak zoals digitale didactiek, waardoor ik er op dit gebied veel kennis en ervaring bij krijg.

Reflectie College II, live vanuit de bossen van Oosterloo

Dit college digitale didactiek heb ik helaas moeten missen door een buitenkansjes wat mij voor deed.
Namelijk met één van mijn clientjes mee op schoolkamp.
Dat het best een ervaring is om met een ZMOK school uit hartje den Haag naar de bossen te gaan kan ik jullie bij deze mededelen.

Om in de trend van digitale didactiek te blijven, opvallend veel kinderen met afkick verschijnselen van zowel computer als telefoon. Wat betreft interessante websites: www.tekenradar.nl. Erg handig voor in de bossen!
Geen wandeling of webquest, maar wel boswandelingen en ouderwetse quiz-avond.

Erg leuke week, maar nu heel veel inhalen voor mijn module digitale didactiek!